فروشگاه

فهرست مطالب

آلوچه نوبرانه در گیلان برداشت شد.

آلوچه نوبرانه

آلوچه نوبرانه در گیلان برداشت شد.

1402/02/12

امروز چهارشنبه مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان در گفت و گو با خبرگزاری آنلاین گیلان اظهار کرد: از 2 هزار و 170 هکتار باغ های استان برداشت نوبرانه آغاز شده است.

منوچهر پارسافر اضافه کرد: حداقل کیلویی 50 هزار تومان آلوچه های سردرختی از کشاورز خریداری می شود. حدود 16 هزار و 340 تن برداشت آلوچه که به ارزش 817 میلیارد تومان می باشد امسال پیش بینی شده است.

ایشان گفت: در بازارهای گیلان گوجه سبز حداقل کیلویی 100 تومان به فروش می رسد.

مدیر باغبانی جهادکشاورزی کیلان ادامه داد: هر سال حدود 10 هزار و 870 باغدار از اواسط اردیبهشت برداشت گوجه سبز را آغاز می کنند.

منوچهر پارسافر گفت: بیشترین سطح زیرکشت آلوچه شهرستان رشت با 890 هکتار در گیلان را دارد شهرستان های ماسال، صومعه سرا، فومن، شفت و تالش هم عمده‌ترین مناطق تولید آلوچه در گیلان می باشند.

در پایان ادامه داد: برداشت آلوچه تا پایان خردادماه ادامه داد و در گویش محلی گیلکی به آلوچه خولی گفته می شود.