دفتر ریاست|قوانین|درباره ما

7000 تن کود یارانه‌ای توزیع شد

دوشنبه 23 تیر 1404 توسط
کشاورز

از ابتدای سال جاری تا ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، بیش از ۷۰۰۰ تن انواع کود یارانه‌ای در میان کشاورزان استان تهران توزیع شده است.


به گزارش تامین نهاده ایران به نقل از خبرگزاری مهر، علی‌محمد حسینی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران اعلام کرد: این مقدار کود از طریق ۵۲ شبکه کارگزاری شامل کارگزاران خصوصی و تعاونی‌های تحت پوشش، با صدور حواله‌های الکترونیکی در ۱۶ شهرستان استان توزیع شده است.


وی با تأکید بر اهمیت رعایت الگوی کشت افزود: برای بهره‌مندی مناسب از حمایت‌های دولتی، از جمله دریافت کود یارانه‌ای، لازم است کشاورزان الگوی کشت مشخص‌شده را رعایت کنند. این امر به توزیع هدفمندتر نهاده‌ها و کاهش هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی کمک خواهد کرد.


حسینی در ادامه گفت: تأمین و توزیع به‌موقع نهاده‌های اساسی کشاورزی از جمله کودهای یارانه‌ای، یکی از اهداف اصلی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی است. بر همین اساس، با برنامه‌ریزی دقیق و در چارچوب سهمیه‌های تعیین‌شده، تلاش می‌شود نیاز کشاورزان استان به این نهاده‌ها به‌طور کامل پاسخ داده شود.